Äntligen positiva nyheter

Den senaste tiden har skandalerna ersatt varandra på TV4. Värst är turerna mot Martin Timell. Varför en person väntat så länge med en polisanmälan är för mig en gåta. Exakt vad som hänt i den där tunnan vet jag inte heller.

Lyckligtvis händer det inte bara negativa saker med TV4:as personal. En braskande nyhet om Peter Jihdes frieri till Tilde De Paula har nu nått de lyckliga tittarna.

Det lär bli ett bra bröllop. De har redan övat sig (30 maj 2017). Kändispressen har sedan länge spekulerat i att Tilde och Peter är ett par. Bröllopsyra och babylycka är vad TV4 behöver i dessa sexualfientliga tider. Dreven och anklagelserna är nu så många och ihärdiga att det är lätt att glömma bort kristen moral: Sexualiteten är en gudagåva som kan anses som något gott så länge den utspelar sig inom äktenskapet. Förhoppningsvis kommer det något gott ut ur alla anklagelser och angrepp, konstruktiva lösningar istället för ilska. Som till exempel skolundervisning i etik eller sex och samlevnad på högstadiet och gymnasiet.