Slopa presstödet, sluta annonsera i dagspress

Som vanligt har kärleken till kulturen som många känner gjort att dumma journalister känner sig hotade och känner sig tvungna att attackera människor som inte kan försvara sig. Journalister uttrycker mycket gärna en blandning av diskret anti-semitism, för att inte tala om manshat och hat mot den västerländska kulturen I första hand riktar de såklart sin frustration emot älskad underhållning och de som har makten i filmindustrin. Det som en gång var älskade filmer och älskad historia betraktas som skräp.
Själva har journalisterna ingen kapaictet att göra filmer, skapa kultur eller göra något åt verkliga problem, men i avsaknad av kompetens går det ju alltid bra att gnälla på kreativa själar.
Journalister vägrar att se att det som är nytt inte behöver göra det som är gammalt meningslöst och tomt. Lika lite som en växt blir värdelös för att det finns djur blir djur meningslösa för att det finns människor. Gamla filmer har sin charm och nya filmer har sin. Men som vanligt kan journalister inte hålla sitt missnöje för sig själva utan vill spoliera andra människors upplevelse. De går gärna över skådespelares lik. De missbrukar gärna språket och visar att deras utbildning varit bortkastad. Journalister missbrukar så gott som varje dag sin anställning och det fria ordet genom att få betalt för att skriva skit. Dagens journalister är inkompetenta parasiter. Man borde slopa allt presstöd så att journalisterna skaffar sig riktiga jobb. Man borde lägga ner samtliga journalisthögskolor och ge pengarna till WWF.
FÖRETAGARE: SLUTA ANNONSERA I TIDNINGAR OCH LÄGG PENGARNA PÅ NÅGOT VETTIGT! VI KLARAR OSS UTAN DAGSPRESS. DET STÅR NÄSTAN BARA SKIT I TIDNINGARNA ÄNDÅ!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s